Sysmän kelluviin mökkeihin liittyvässä riidassa saavutettiin alustava sovinto

Sysmän kunta, kunnanjohtaja Marketta Kitkiöjoki ja Lakeliving oy ovat saavuttaneet alustavan sovinnon Kelluvien -lomakylän hankkeeseen liittyvässä oikeudellisessa riidassa. Alustava sovinto syntyi Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa järjestetyssä tuomioistuinsovittelussa tiistaina.

Sysmän kunta tiedotti keskiviikkona, että tuomioistuinsovittelua johtaneet sovittelijat suosittelivat osapuolille neuvotellun sovinnon hyväksymistä.

Alustava sovinnon vahvistuminen lopulliseksi sovinnoksi edellyttää vielä kunnanhallituksen ja -valtuuston asianmukaisia päätöksiä. Kunnanhallitus käsittelee asiaa seuraavan kerran 10. tammikuuta pidettävässä kokouksessa, minkä jälkeen kiistan osapuolet antavat asiasta lisätietoja.

Lakeliving oy suunnitteli rakentavansa Sysmään kelluvia mökkejä, mutta suunnitelma ei toteutunut. Yritys ja Sysmän kunta päätyivät vaatimaan toisiltaan vahingonkorvauksia kesällä 2020.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut