Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Salpakierron Lokki-kalenterin 2022 lajitteluohjejuliste sisältää virheellistä tietoa

Jätehuoltoyhtiö Salpakierron (entinen Päijät-Hämeen Jätehuolto) Lokki-kalenteri 2022 sisältää virheellisiä lajitteluohjeita.

Kalenterin tuotantoprosessissa tapahtuneen teknisen virheen vuoksi kalenterin keskiaukeaman liitteenä olevassa lajitteluohjejulisteessa eri jätelajien kohdalla olevat kuvat ovat osin väärissä kohdissa ja sekaisin. Jätelajien tekstit ovat sen sijaan oikein, samoin muu liitteen sisältämä informaatio.

Perinteinen Lokki-kalenteri jaettiin viime viikon lopulla Salpakierron toimialueen kotitalouksiin, yrityksiin sekä toimialueen ulkopuolella asuville kesämökkiläisille.

Tiedotteessaan Salpakierto pahoittelee tapahtunutta virhettä ja siitä aiheutuvaa mielipahaa. Yhtiön mukaan lajitteluohjeissa ei ole tapahtunut muutoksia, joten lajitteluohjeena voi käyttää päättyvän vuoden Lokki-kalenteria.

Jos asiakas kuitenkin haluaa saada uuden lajitteluohjejulisteen, sen voi tilata maksutta Salpakierron verkkosivujen kautta.

Lahtelaisten jätekierrätys kaipaa kohennusta – väärin lajitelluista akuista ja paristoista aiheutuu jatkuvasti läheltä piti -tilanteita Salpakierron käsittelylaitoksella

"Poliittinen, mutta ei asiakasystävällisin ratkaisu", sanoo Salpakierron toimitusjohtaja uuteen jätelakiin jääneestä pykälästä – lain vaikutukset näkyvät päijäthämäläisten arjessa vasta vajaan vuoden päästä