Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Huumekuskeja liikenteessä viikonloppuna Lahdessa

Huumekuskit työllistivät Hämeen poliisia viikonloppuna Lahdessa. Lauantaina ja sunnuntain välisenä aikana poliisi sai kiinni kolme huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillutta miestä.

Ensimmäisen huumekuskin poliisi tavoitti lauantai-iltana Lahden Launeen kaupunginosassa. Autoa ajoi nelikymppinen mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta hänen epäillään käyttäneen huumausaineita. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta.

Seuraavaksi partio pysäytti sunnuntain vastaisena yönä ajo-oikeudettoman kolmikymppisen miehen ajaman henkilöauton Metsäkankaalla. Myös hän puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivisen tuloksen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Varhain sunnuntaiaamuna Launeella henkilöautoillut kolmekymppinen mies sen sijaan sekä puhalsi sekä rattijuopumusrajan ylittävät lukemat että antoi positiivisen tuloksen huumepikatestillä. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.