Hollolalainen Valtteri Simola valittiin toisen kerran Suomen Meripelastusseuran puheenjohtajaksi

Hollolalainen Valtteri Simola on ollut Lahden Järvipelastajien jäsen vuodesta 1995 ja Suomen Meripelastusseuran hallituksen jäsen vuodesta 2009. Suomen Meripelastusseura

ESS

Hollolalainen Valtteri Simola jatkaa Suomen Meripelastusseuran puheenjohtajana. Simola valittiin puheenjohtajaksi Suomen Meripelastusseuran yleiskokouksessa. Kausi kestää vuodet 2022–2024.

Simola valittiin toiselle kaudelleen. Simola pitää Meripelastusseuran tärkeimpinä haasteina rahoituksen turvaamista sekä vapaaehtoisten tukemista tehtävässään.

– Vapaaehtoiset ovat suoriutuneet erittäin hyvin pandemian mukanaan tuomista haasteista, mutta toiminnan yhteisöllisyys on kärsinyt. Yhteisöllisyyden uudelleenrakentamiseen panostamme seuraavan kolmen vuoden aikana, Simola sanoo Meripelastusseuran tiedotteessa.

Simola myös toteaa, että veikkausvoittovarat ovat merkittävä tukimuoto seuran toiminnalle. Seurassa kaivataankin valtiolta tukea ja ymmärrystä.

Valtteri Simola on ollut Lahden Järvipelastajien jäsen vuodesta 1995 ja toiminut yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2006–2010.

Meripelastusseuran hallituksen jäsen Simola on ollut vuodesta 2009 ja puheenjohtaja vuodesta 2019.

Tiedotteen mukaan Simola toimii hallitusammattilaisena, toiminnanjohtajana, useiden säätiöiden asiamiehenä sekä yrittäjänä.

Hollolalaisesta Valtteri Simolasta Suomen Meripelastusseuran puheenjohtaja

Heinolan Järvipelastajien vapaaehtoisilla on suuri vastuu etsintä-, pelastus- ja sammutustehtävissä – ESS pääsi seuraamaan juhannusviikonlopun operaatiota

Veneilyn suosion kasvu ei ole ainakaan vielä näkynyt Lahden Järvipelastajien tehtävissä

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut