Seimileiman saa taas joulukorttiin Lahdessa

ESS

Seimileima koristaa taas tänä vuonna joulutervehdyksiä Lahdessa. Viime vuonna perinteinen postileima jäi pois koronapandemian takia.

Lahti – Seimikaupunki -erikoisleiman saa joulukorttiinsa postin, Lahden postimerkkikerhon sekä Lahden seurakuntien yhteistyönä.

Tämän vuoden kuva-aiheena on perinteisesti Jeesus-lapsi vanhempineen. Kuvaa korostaa toivo pandemian päättymisestä. Leima on heraldikko Tapani Talarin suunnittelema.

Jos korttiinsa haluaa seimileiman, tulee se pudottaa postilaatikkoon Lahden seurakuntayhtymän viraston ja Marian Kammarin edustalla osoitteessa Vapaudenkatu 6, Lahti.

Lahden postimerkkikerho on myös leimaamassa lähetyksiä paikan päällä Marian Kammarin tiloissa. Lisäksi Marian Kammarin aulassa on kerhon järjestämä jouluaiheinen postikortti- ja merkkinäyttely.

Seimileiman saa joulukorttiinsa 18. joulukuuta saakka.

Joulutervehdyksiin kiinnitettävillä joulumerkeillä hankittiin varoja tuberkuloosin vastustamistyöhön – Merkit kiinnostavat nyt keräilijöitä

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut