Liukas keli yllätti autoilijoita Nelostiellä – useita kolareita, kaksi loukkaantui peräänajossa Lahdessa

ESS

Lahden seudulla tapahtui tiistaina aamulla useita liikenneonnettomuuksia. Aamuyöllä ja aamulla peltikolareita sattui kello 2.30 aikaan moottoritiellä Lahden liittymän ja Joutjärven liittymän välisellä tieosuudella ja kello 8 aikaan Orimattilassa Tuuliharjan ja Viljaniemen liittymän välisellä tieosuudella.

Kaksi henkilöä loukkaantui ja kuljetettiin hoidettavaksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan kello seitsemän aikaan aamulla sattuneessa onnettomuudessa. Peräänajo sattui Nelostien Levannon liittymän eteläpuolella. Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen ruiskumestarin Tero Kujalan mukaan tienpinta on joissakin paikoissa moottoritiellä todella liukas.

Kello 8.30 jälkeen yksi henkilö ajoi ulos moottoritieltä henkilöautolla myös Renkomäen liittymässä pohjoisen suuntaan menevällä rampilla. Auto törmäsi kaiteeseen ja romuttui pahoin, kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut