Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Kansallisen senioriliiton Hämeen piirijärjestö juhli – ”Ei onni tu ettie, se tulie eläe”

Hämeen piirijärjestö vietti (18.11.) Kansallisen senioriliiton 50-vuotisjuhlaa Sovituksenkirkossa. Hollolan senioreitten puheenjohtjaa Eija Jokinen totesi tervehdyssanoissaan: ”50-vuotias on ihan parhaassa iässä, ja innostus uuden oppimiseen on vielä tallella. Tämä on pandemian aikana noussut esiin niin liitossa kuin jäsenistössäkin. Uskomattoman ketterästi on jäsenistö ottanut uudet toimintatavat haltuunsa. Olemme kaivanneet nähdä toisiamme ja vaihtaa kuulumisia ja niinsanotusti ’porista’ keskenämme.”

Juhlan juonsi karjalaisella leppoisuudella yhdistyksen kunniapuheenjohtaja Kyösti Toivonen, jolla on liitosta omakohtaista kokemusta jo vuodesta 1992 alkaen.

Senioriliiton terveiset Hollolaan välittivät liiton puheenjohtaja Anneli Taina ja kulttuurineuvos Jouni Mykkänen sekä Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen. Lämpimät kiitokset kaikille juhlassa mukana olleille.