Lahti palkitsee taas kulttuurin ja urheilun tähtiään – kenelle antaisit äänesi?

Lahtelaiset saavat taas ehdottaa, kenet kaupunki palkitsee tämän vuoden lahtelaisesta urheiluteosta ja kenelle kuuluu kulttuurialan vuotuinen tunnustuspalkinto. Ehdottaa voi myös vuoden nuorta lahtelaista urheilijaa ja kulttuurintekijää.

Vuoden lahtelainen urheiluteko palkitaan nyt 14. kerran. Kulttuurialan tunnustuspalkinto on myönnetty jo vuodesta 1981 lähtien.

Viime vuoden urheilutekona palkittiin liikunta- ja urheiluseuratoiminnan selviytyminen koronakriisistä. Aiempia palkittuja ovat muun muassa karaten huipputuomari Pirkko Heinonen (2019) ja painija Arvi Savolainen (2018).

Kulttuurialan viimeisimmät palkitut ovat näyttelijä Ritva Sorvali (2020), muusikko ja näyttelijä, artistinimellä M tunnettu Minja Koski (2019) sekä käsikirjoittaja-ohjaaja Timo Taulo (2018).

Lahti julkisti kulttuuri- ja urheilupalkintojen saajat - koronavuosi näkyy vuoden urheiluteon valinnassa

Vuoden nuori urheilija ja nuori kulttuurintekijä palkitaan stipendillä kolmannen kerran. Urheilijoista viime vuonna palkittiin painonnostaja Jesse Nykänen ja nuorista kulttuurintekijöistä muotoilija Kaisa Jäntti.

Kyselyyn voi vasta kaupungin verkkosivuilla tai käymällä Lahti-Pisteessä kauppakeskus Triossa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut