Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Lahti palkitsee taas kulttuurin ja urheilun tähtiään – kenelle antaisit äänesi?

Lahtelaiset saavat taas ehdottaa, kenet kaupunki palkitsee tämän vuoden lahtelaisesta urheiluteosta ja kenelle kuuluu kulttuurialan vuotuinen tunnustuspalkinto. Ehdottaa voi myös vuoden nuorta lahtelaista urheilijaa ja kulttuurintekijää.

Vuoden lahtelainen urheiluteko palkitaan nyt 14. kerran. Kulttuurialan tunnustuspalkinto on myönnetty jo vuodesta 1981 lähtien.

Viime vuoden urheilutekona palkittiin liikunta- ja urheiluseuratoiminnan selviytyminen koronakriisistä. Aiempia palkittuja ovat muun muassa karaten huipputuomari Pirkko Heinonen (2019) ja painija Arvi Savolainen (2018).

Kulttuurialan viimeisimmät palkitut ovat näyttelijä Ritva Sorvali (2020), muusikko ja näyttelijä, artistinimellä M tunnettu Minja Koski (2019) sekä käsikirjoittaja-ohjaaja Timo Taulo (2018).

Lahti julkisti kulttuuri- ja urheilupalkintojen saajat - koronavuosi näkyy vuoden urheiluteon valinnassa

Vuoden nuori urheilija ja nuori kulttuurintekijä palkitaan stipendillä kolmannen kerran. Urheilijoista viime vuonna palkittiin painonnostaja Jesse Nykänen ja nuorista kulttuurintekijöistä muotoilija Kaisa Jäntti.

Kyselyyn voi vasta kaupungin verkkosivuilla tai käymällä Lahti-Pisteessä kauppakeskus Triossa.