30.11. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä | Tartuntojen määrä reilusti alas, tehohoidossa ei yhtään potilasta - alueella yksi uusi koronakuolema

Päijät-Soten alueella varmistettiin maanantaina 54 uutta koronavirustartuntaa, eli edellispäivän päiväkohtaisesta epidemia-ajan ennätyksestä [81] tultiin reilusti alas. Sairaalahoidossa on 15 koronapotilasta, joista tehohoidossa ei ole kukaan.

Päijät-Soten alueella on kirjattu 37 koronaan liittyvää kuolemaa.

Päijät-Soten alueella on varmistettu yhteensä 7 407 koronatartuntaa. Näytteitä on otettu yli 207 000. Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana otetuista näytteistä 11,2 prosenttia on ollut positiivisia.

Ilmaantuvuusluku jatkaa edelleen nousuaan ja on 374, kun se edellispäivänä oli 365. Ilmaantuvuusluvulla mitataan tartuntojen määrää sataatuhatta asukasta kohden kahden viikon ajanjaksolla.

Tiistaihin mennessä ensimmäisen koronarokoteannoksen oli Päijät-Soten alueen vähintään 12-vuotiaista asukkaista saanut 85,9 prosenttia. Toisen annoksen oli puolestaan saanut 80,6 prosenttia yli 12-vuotiaista.

Juttua päivitetty kello 13.50 rokotustiedoilla.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut