Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

SDP:llä lähes täysi lista Päijät-Hämeessä, mukana lahtelaisia kärkipoliitikkoja

SDP:llä on Päijät-Hämeessä koossa lähes täysi ehdokaslista tammikuussa käytäviin aluevaaleihin. Hämeen Sosialidemokraatit asetti lauantaina Iitissä pitämässään piirikokouksessa 85 ehdokasta Päijät-Hämeeseen.

Täysi lista on 86 ehdokasta, joten demarit nimeää myöhemmin vielä yhden ehdokkaan.

Lahdesta SDP:n listalla ovat mukana esimerkiksi kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sirkku Hildén, kansanedustaja Mika Kari sekä maakuntahallituksen puheenjohtaja Pekka Komu ja Heinolasta kaupunginhallituksen puheenjohtaja Kirsi Lehtimäki.

Lahtelaisia ehdokkaita ovat myös Riitta-Raakel Alatalo, Abdulhafedh Alhajj, Alettin Basboga, Mikko Haara, Agnessa Haikara, Marjut Hakala, Jari Hartman, Inga-Maija Hyppölä, Tatu Härmä, Pasi Karjalainen, Ville Kirkonpelto, Sami Korkiakoski, Saska Kurki, Antti Kuusinen, Jetta Laakso, Minna Lampinen, Satu Lehtola, Kari Lempinen, Vesa Lindfors, Seppo Lundgren, Eerik Mantere, Heikki Moilanen, Seppo Mustonen, Ari Matti Mähönen, Sanna Mäkinen, Maria Mäkynen, Erkki Nieminen, Merja-Liisa Norjava, Tuula Ojala, Risto Paulamäki, Kimmo Puunenä, Jammeditha Rautio, Matti Rautio, Sinikka Ruuska, Tomi Sairomaa, Soile Sauranen, Hanne Savolainen, Reijo Savurinne, Neea Similä, Eija Sintonen, Ville Sipilä, Virpi Sorsa, Kimi Uosukainen, Anneli Viinikka ja Janne Virtanen.

Keskustalla koossa 58 ehdokasta Päijät-Hämeessä

Hämeen Kokoomus nimesi lisää ehdokkaita aluevaaleihin

Hollolasta SDP:n listalla ovat mukana Heidi Hakanen, Kari Hyytiä, Toini Louekoski-Huttunen, Miikka Lönnqvist, Lasse Peltonen, Anne Suomäki, Juha Salo, Ann-Mari Lehtinen ja Jarkko Niemi.

Heinolassa ehdolla ovat Lehtimäen ohella Kimmo Huvinen, Kirsi Lehtimäki, Jouko Rajajärvi, Pirjo Riikonen, Heimo Riutta ja Sami Salminen.

Orimattilassa SDP:n ehdokkaat ovat Veini Holopainen, Minna Honkala, Olli Jokinen, Ulla Katajavuori, Tuula Koivunen, Jani Malinen, Niina Saarinen, Vesa Teräs ja Sini-Johanna Vilja.

Asikkalassa demariehdokkaita ovat aluevaaleissa Mirja Järvinen, Yrjö Mattila ja Hannu Mäkinen ja Kärkölässä Martti Aslamaa, Matti Sallila ja Raila Viljamaa.

Iitistä SDP:n ehdokaslistalla ovat mukana Eemeli Lehtinen ja Eira Leino, Sysmästä Veli-Pekka Koskinen, Padasjoelta Vesa Koskela ja Mira Vilkman sekä Hartolasta Dorotea Kyytsönen ja Pekka Pajunen.

Aluevaaleissa valitaan edustajat tulevien maakunnallisten hyvinvointialueiden valtuustoihin. SDP:n tavoitteena on laadukkaat ja yhdenvertaiset hyvinvointipalvelut sekä hyvinvoiva henkilöstö.

Kiireettömään terveydenhoitoon on demarien mukaan päästävä seitsemässä päivässä hoidontarpeen arvioinnista. Suun terveydenhuollossa kiireettömään hoitoon on SDP:n mielestä päästävä kolmen kuukauden sisällä.

Aluevaalien varsinainen vaalipäivä on 23. tammikuuta.

Lisätty yksi nimi 30.11. kello 10.30.

Vasemmistoliitto nimesi aluevaaliehdokkaita Päijät-Hämeessä

Liike Nyt nimesi kaksi lahtelaista ehdolle aluevaaleihin

KD:llä koossa Päijät-Hämeessä 16 ehdokasta aluevaaleihin