Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Kärjistynyt koronatilanne siirsi Sinilähteen koulun etäopetukseen Heinolassa

Sinilähteen koulu Heinolassa on siirtynyt etäopetukseen pahentuneen koronatilanteen takia. Etäopetus kestää näillä näkymin perjantaihin 3.12. saakka.

Etäopetus ei koske koulun Vierumäen yksikköä. Myös 1.–3.-luokkalaiset ja erityistä tukea tarvitsevat oppilaat voivat osallistua tarpeen vaatiessa lähiopetukseen, mikäli heitä ei ole asetettu tartuntatautilain mukaiseen karanteeniin. Lähiopetuksen tarpeesta tulee ilmoittaa rehtori Mari Laurellille Wilma-palvelun kautta.

Heinolan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että toimintaohjeita päivitetään tilanteen mukaisesti. Tarkemmista ohjeista tiedotetaan ensisijaisesti Wilman kautta.

Sinilähteen koulussa toimivat alakoulun luokat 1.–6 sekä päiväkoti ja esiopetus.

Tartunnoissa jälleen uusi päiväkohtainen ennätys, ilmaantuvuusluku jatkaa nousuaan

Koronatilanne muuttunut Päijät-Soten alueella entistä vaikeammaksi: terveydenhuolto ylikuormittunut, ilmaantuvuusluku rokottamattomien keskuudessa reilusti yli 1 000

Päijät-Soten Tuomo Nieminen: Jos koronapotilaita varten joudutaan varaamaan neljäs tehohoitopaikka, joudutaan sairaalassa sulkemaan kolme leikkaussalia