P-HLU:n liikunnallinen Joulumaa ensi keskiviikkona Urheilukeskuksessa

Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu kumppaneineen järjestää jälleen koko perheen Joulumaa-tapahtuman. Noin kilometrin pituisen joulupolun varteen rakennetuissa joulukalenterin pisteissä urheiluseurat ja järjestöt esittelevät toimintaansa ja järjestävät osallistujille liikunnallista puuhaa.

Joulumaa järjestetään Urheilukeskuksessa ensi viikon keskiviikkona 1. joulukuuta kello 17 alkaen.

– Tapahtumassa liikutaan turvallisesti ulkona Hiihtomuseon pistettä lukuun ottamatta. Joka vuosi odotamme jännityksellä lunta, vaikka hämyinen Karpalon hyppyrimäkien ympäristö on aina viehättävä, kertoo Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun aluekehittäjä Krista Pöllänen tiedotteessa.

Liikenneturva tuo paikalle pari heijastinvelhoa ja heijastinkeijun.

– Ripustamme metsään satoja heijastimia, joiden tehoa ihmettelemme yhdessä valojen avulla. Täällä aikuinenkin voi kokea ahaa-elämyksen. Haluamme muistuttaa, että on aika kaivaa heijastimet esiin, sanoo Liikenneturvan yhteyspäällikkö Ari-Pekka Lattu.

Myös Lahden Cheerleadingseura LCS Panthers on varautunut kaikenikäisiin vierailijoihin.

– Esittelemme lajille tyypillisiä nostoja ja akrobaattisia elementtejä ja niitä voi kokeilla itsekin asiantuntijoiden opastuksella. Laji sopii ihan kaikille. Paikalla on urheilijoita, valmentajia ja seuratoimijoita, kertoo valmennuspäällikkö Veera Törmanen.

Tapahtumassa ovat mukana FC Reipas, Harjulan Setlementti, Hiihtomuseo/Lahden museot, Lahden Englanninkielinen Leikkikoulu, Lahden ensi- ja turvakoti, Lahden Hiihtoseura/ampumahiihto/maastohiihto/mäkihyppy, Lahden kaupunki sivistyksen palvelualue liikuntapalvelut-yksikkö ja varhaiskasvatus, Lahden Seurakuntayhtymän varhaiskasvatus, Lahden Suunnistajat -37, Lahden VPK, lahtelaiset Lionsklubit, Lahti Basketball Juniorit, Lahti Ringette, LASB, LCS Panthers, Liikenneturva, Liikuntakeskus Pajulahti, Messilä Golf, Pelicans SB, SUPER teatteri, SPR Lahden osasto nuoret, Touhula Leikki sekä Villähteen Willi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut