Kokoomuksen Lahden kunnallisjärjestölle uusi puheenjohtaja, Milla Bruneau luopuu tehtävästä

Seija Kraft Tapionsalo johtaa Lahden Kokoomusta alkavana vuonna. Lahden Kokoomus
Vili Uuskallio

Vili Uuskallio

Kokoomuksen kunnallisjärjestön puheenjohtaja vaihtuu Lahdessa, kun Milla Bruneau jättää tehtävänsä tämän vuoden lopussa. Kunnallisjärjestön syyskokous valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Seija Kraft Tapionsalon.

Puheenjohtajana aloittava Kraft Tapionsalo on toiminut johtotehtävissä pankki- ja vakuutusalalla sekä monissa järjestö- ja vapaaehtoistehtävissä. Hän oli alkukesän kuntavaaleissa mukana kokoomuksen listalla.

– Kuntavaaliehdokkaana lähdin mukaan poliittiseen toimintaan ja huomaan, että se tempaa mukaansa aina vain enemmän. Aikaisemmasta kokemuksestani ja verkostoistani on oiva apu tehtävässä onnistumisessa, Kraft Tapionsalo kommentoi kunnallisjärjestön tiedotteessa.

Kaupunginvaltuutettu Milla Bruneau on johtanut Lahden kokoomusta kahden vuoden ajan.

– Erityisen iloinen olen siitä, että olemme saaneet hirmuisesti uusia, ahkeria ja kyvykkäitä jäseniä mukaan toimintaamme, hän toteaa tiedotteessa.

Kokoomuksen Lahden kunnallisjärjestön hallitukseen kuuluvat alkavana vuonna myös Heidi Huldén, Ville Jäntti, Reijo Kantoluoto, Mikko Kantosaari, Sini Keituri, Johannes Mäkilä, Linda Nevalainen, Susanna Norja, Reijo Oksanen, Terttu Pohjolainen, Ulla Päivelin, Arja Rantala, Pekka Reiman, Raimo Salovuori ja Mikael Seppälä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut