Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tätä ihmettä et voi jättää marraskuun pimeydessä kokematta – Lahden Kirkkopuiston Väinö Hovilan puistotie muuttuu maagisesti hohtavaksi Lämpöiseksi poluksi, kuuntele podcast

Lahden Kirkkopuiston Väinö Hovilan puistotie hohtaa lauantaista 20. marraskuuta alkaen taianomaista valoa marraskuisen pimeyden keskelle, kertoo Lahden kaupunki lähettämässään tiedotteessa.

Kaikissa sateenkaaren väreissä hehkuvista taideteoksista muodostuvan kokonaisuuden Malva-museon edustalle on suunnitellut ja rakentanut Flowers of Life -taiteilijaryhmä. Kaikki puistotiellä nähtävät teokset ovat sellaisia, joita ei ole aikaisemmin esitelty Lahdessa.

Teoksien materiaalinen on käytetty ultraviolettivaloa ja pimeässä hehkuvaa fluoresoivaa maalia. Taiteilijaryhmän mukaan Lämpöinen polku -teoskokonaisuus tuo henkäyksen kesästä ja valosta marraskuun pimeyden ja koleuden keskelle. Teokset ovat esillä Kirkkopuistossa 26. joulukuuta saakka.

Teoskokonaisuuden järjestää Kirkkopuistoon Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva.

Malvan museoammanuenssi Susanna Korhonen Radio Voiman haastattelussa

Lahden torilla juhlitaan lauantaina joulunavausta – lapsille luvassa kaikenlaista hauskaa ohjelmaa

Heinolan torilla vietetään perinteistä joulunavausta

Joulukuusikuljetus sekoitti Lahden liikenteen – nyt puu on perillä torilla, katso kuvat