Marina Erhola on Vuoden lykkiläinen

Marina Erhola kirjoitti ylioppilaaksi Lahden yhteiskoulun lukiosta vuonna 1982. Emilia Malin/LYK

ESS

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola on Lahden yhteiskoulun senioriyhdistyksen valitsema Vuoden lykkiläinen.

Lääketieteen tohtori, keuhkosairauksien erikoislääkäri Erhola kirjoitti ylioppilaaksi Lahden yhteiskoulun lukiosta vuonna 1982. Lääketieteen lisensiaatiksi hän valmistui Kuopion yliopistosta.

Erhola on työskennellyt Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtajana vuodesta 2019. Sitä ennen hän toimi 11 vuoden ajan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylijohtajana. Hän on myös työskennellyt lääkärinä Nicaraguassa sekä asiantuntijana ulkoministeriön keuhkosairauksien torjuntaan liittyvässä ohjelmassa Kirgisiassa.

Vuoden lykkiläinen on valittu vuodesta 2007 lähtien. Valituiksi ovat aiemmin tulleet muun muassa suurlähettiläs Risto Piipponen, vuorineuvos Pekka Luhtanen sekä toimittaja Ripsa Koskinen-Papunen.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut