Padasjoki jatkaa koronarajoituksia

Padasjoen koronatilanne jatkuu vaikeana, kunta tiedottaa. Kunta on päättänyt jatkaa rajoituksia tiistaihin 30. marraskuuta saakka. Aiemman päätöksen mukaan rajoitukset olisivat päättyneet huomenna keskiviikkona.

Padasjoen kaikki ryhmätoiminta eri yksiköissä on peruttu. Kirjaston ja museotoimen ryhmät eivät kokoonnu. Kunnan liikuntaryhmät ja kaikki liikuntasalivuorot on peruttu. Ikääntyneiden avoin päivätoiminta on tauolla.

Myös nuorisotila Nuokku on suljettu.

Sen sijaan kirjasto ja omatoimikirjasto, uimahalli sekä kuntosalit ovat normaalisti avoinna.

Epidemia lähti Padasjoella liikkeelle koulusta. Kaksi koululuokkaa on karanteenissa vielä torstaihin saakka. Lisäksi yksittäisiä oppilaita on karanteenissa.

Kunta aikoo tiedottaa rajoitusten jatkosta viimeistään päivää ennen niiden tämänhetkistä päättymistä eli maanantaina 29. marraskuuta.

Kunnan laajennettu johtoryhmä aikoo kokoontua arvioimaan tilannetta ensi viikolla.

Kunta ohjeistaa kuntalaisia noudattamaan terveysturvallisuusohjeita ja välttämään lähikontakteja. Tapahtumien ja toiminnan järjestäjien toivotaan harkitsevan rajoituksia omassa toiminnassaan.

Padasjoen koronatilanne muuttunut vakavaksi – kunta ryhtyi toimenpiteisiin

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut