Aukusti-palkinto palaa koronatauon jälkeen asiaan – ehdota palkittavaa!

Aukusti-palkintoon kuuluu kiertopalkintona luovutettava pronssiveistos ja 5 000 euron rahapalkinto. Sami Kuusivirta

Etelä-Suomen Sanomien Aukusti-palkinto jaetaan jälleen ensi tammikuussa. Viime tammikuussa palkintoa ei luovutettu koronaepidemian vuoksi, joten palkintoperusteissa huomioidaan nyt sekä vuosina 2020 että 2021 tehdyt kulttuuriteot.

Etsimme nyt lukijoiden ehdokkaita palkinnon saajaksi. Lähetä oman suosikkisi nimi 30.11. mennessä osoitteeseen kulttuuri@ess.fi. Toivomme, että mukaan liitetään pieni perustelu.

Aukusti on tarkoitettu kannustukseksi päijäthämäläisille kulttuurintekijöille. Palkituksi voi tulla yksittäinen henkilö tai yhteisö, joka on tuonut jotain uutta paikalliseen kulttuurin kenttään.

Aukustiin kuuluu kiertopalkintona luovutettava pronssiveistos sekä 5 000 euron rahapalkinto. Palkinnon saajan päättävät ESS:n kulttuuritoimitus ja toimituksen johto. Yleisön suosikki palkitaan erikseen.

Aukusti-palkinto perustettiin vuonna 2008. Viimeksi sen sai Loviisankatu 8 -tietokirjan tekijätiimi. Aukusti myönnetään jatkossa joka toinen vuosi.

Järjestätkö joulukonsertin Päijät-Hämeessä? ESS kerää tietoa alueen konserttitarjonnasta

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut