Lahtelaiset voivat kysyä Pekka Timoselta taloudesta suorassa lähetyksessä –  veroprosentista päätetään maanantai-illan valtuustossa

Pekka Timonen vastaa maanantaina kaupunkilaisten kysymyksiin suorassa Facebook-lähetyksessä. Katja Luoma

Heidi Malin

Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen vastaa tänään maanantaina kaupunkilaisten kysymyksiin suorassa Facebook-lähetyksessä kello 17.15–17.45.

Lähetyksen aiheena on talous ja muun muassa kaupungin veroprosentit, mistä päätetään illan kaupunginvaltuustossa lähetyksen jälkeen. Lahden kaupungin talousarvion ja -suunnitelman hyväksymisestä päätetään 22. marraskuuta.

Lahtelaiset voivat osallistua suoraan Facebook-lähetykseen laittamalla kysymyksiä lähetyksen kommenttikenttään. Kommentointi vaatii kirjautumisen. Jos haluaa seurata ainoastaan lähetystä ilman kommentointimahdollisuutta, on se mahdollista myös ilman kirjautumista. Livelähetys tallennetaan.

Kaupunginjohtajalle voi lähettää kysymyksiä ennakkoon myös kaupungin verkkosivujen lomakkeen kautta.

Huoli kuntaverojen noususta on kaikkoamassa kahdeksi vuodeksi Päijät-Hämeessä – yksittäinen korotusaie peruuntui hallituskäsittelyssä

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut