Miksi monet ravintolat pitävät ovensa kiinni sunnuntaisin? Syitä on kaksi, sanoo lahtelaisen Rouxin yrittäjä

Työvoimapula on yhtenä syynä siihen, että ravintolat eivät ole auki kaikkina viikonpäivinä, kertoo Roux-ravintoloiden yrittäjä Kati Onnela. Kuva on joulukuulta 2020. Katja Luoma

Ravintoloita koskevat koronarajoitukset näyttävät jatkuvan Päijät-Hämeessä ensi vuoden puolelle. Maan hallitus ilmoitti keskiviikkona, että ravintolarajoitusten voimassaoloa jatketaan myös ensi maanantain jälkeen, jolloin niiden oli alun perin määrä raueta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi