9.11. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä | Uusia tartuntoja 41, tehohoidossa edelleen kaksi potilasta

Päijät-Soten alueella on varmistettu maanantaina 41 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on 12 potilasta, joista kaksi saa tehohoitoa.

Päijät-Sote: Koronatilanne jatkuu vaikeana – rokottamattoman riski joutua sairaalaan jopa 20-kertainen kahdesti rokotettuun nähden

Kaikkiaan varmistettuja koronatapauksia on ollut Päijät-Soten alueella koko pandemian aikana 6 385. Koronavirusnäytteitä on otettu yhteensä 196 731. Viimeisen viikon aikana otetuista näytteistä 8,2 prosenttia on antanut positiivisen vastauksen koronavirustartunnalle.

Ilmaantuvuusluku on nyt 215, kun se vielä eilen oli 212. Kaikkiaan koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut Päijät-Soten alueella 31 ihmistä.

Alueen yli 12-vuotiaista on nyt rokotettu vähintään yhdellä rokotteella 84,7 prosenttia. Tehosterokotteen on saanut 78,8 prosenttia alueen väestöstä. Yhteensä vähintään kertaalleen rokotettuja on 158 142 ja kahteen kertaan rokotettuja 147 052.

Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana koronarokotuksen on saanut 2 222 päijäthämäläistä, joista ensimmäisen rokotteen saaneita on 468 ja toisen rokotteen saaneita 1 754.

Juttua täydennetty rokotustiedoilla 9.11. kello 11.

Suomessa yhdeksän uutta koronaan liittyvää kuolemaa – uusia tartuntoja 810

Tanska ottaa koronapassin uudelleen käyttöön – tartuntojen määrä yli kolminkertaistunut alle kuukaudessa

Suun kautta otettavat koronalääkkeet voivat tulla käyttöön pikavauhtia

Paluu normaaliin on yhä kaukana, vaikka rokotekattavuus hipoo 80:tä prosenttia

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut