Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahtelaisen Kempowerin palkintosade jatkuu, nyt tuli tunnustusta alumiinin käytöstä

Lahtelainen sähköautojen pikalatauslaitteita valmistava Kempower on voittanut Teknologiateollisuuden järjestämän, alumiinin käyttöä koskevan kilpailun.

Voiton AluINNO-kilpailussa toi yrityksen innovatiivinen tapa käyttää alumiinia tuotteissaan.

Teknologiateollisuuden alumiinituotteille suunnatun kilpailun tarkoituksena on tukea suomalaisen teknologiateollisuuden innovaatioita ja kannustaa ympäristöä säästävän alumiinin käyttöön. Kempowerin voittoisassa pikalatausjärjestelmässä on pursotettu alumiinirunko.

Kempowerin toimitusjohtajan Tomi Ristimäen mukaan yrityksen tuotteista pyritään tekemään mahdollisimman vastuullisia ja kestäviä. Kempower tavoittelee 99 prosentin kierrätettävyysastetta kaikissa tuotteissaan.

Edellisen kerran Kempower pokkasi pokaalin keskiviikkona, kun Suomalaisen Työn Liitto palkitsi sen Vuoden designteosta. Viime kesänä yritys sai Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland -merkin ja suomalaisesta valmistuksesta kertova Avainlippu-merkin.

Kempower sai Vuoden Designteko -palkinnon

Lahtelaisen Kempowerin kasvu jatkuu rajuna – uusi tehdas moninkertaistaa tuotantotilat ja myös henkilöstömäärän arvioidaan kaksinkertaistuvan

Lahden sähköisen liikenteen klusteri vahvistuu lupaavasti

Lahtelainen Kempower avaa tuotekehitysyksikön Tampereelle – pilvipalvelu tarvitsee osaajia