Meidän juttu | SPR:n Hollolan osastolla 70-vuotisjuhlat

Suomen Punaisen Ristin Hollolan osaston 70-vuotisjuhlat vietettiin lauantaina 16.10. Hollolan kirjaston tapahtumatorilla. Tilaisuudessa oli mukana osaston pitkäaikaisia jäseniä, vapaaehtoisia ja muita kutsuvieraita.

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari painotti juhlapuheessaan paikallisen vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallista merkitystä:

– Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen yksi vahvuus on juuri paikallis- ja vapaaehtoistoiminnassa, kuten täällä Hollolassa. Työ antaa ihmisille mahdollisuuden ja työkaluja vaikuttaa heitä itseään koskeviin asioihin, luo parempia yhteiskuntia ja pelastaa ihmishenkiä.

SPR:n Hollolan osaston puheenjohtaja Antti Kinnari ja ystävätoiminnan vetäjä Kaija Toivonen saivat Tasavallan Presidentin myöntämät kultaiset ansiomitalit 30 vuoden ansiokkaasta työstään osaston ja Punaisen Ristin toiminnan edistämiseksi. Osaston hallituksen jäsen Eine Lehtisyrjä sai pronssisen ansiomitalin kiitoksena yli 10 vuotta kestäneestä ansiokkaasta ja aktiivisesta vapaaehtoistyöstä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut