Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Joka kolmannessa talvikelien tieturmassa on ajettu surkeilla renkailla – Hämeen poliisin mukaan autoilijoissa löytyy vähättelijöitä ja selittelijöitä

Talvirenkaiden huono kunto on usein osasyynä talvikelien vakaviin tieliikenneonnettomuuksiin. Vuosina 2015–2019 tien päällä kuoli 55 henkeä turmissa, joissa renkaiden puutteellisuus oli yhtenä osasyynä surulliseen lopputulokseen. Kuuntele myös Radio Voiman podcast renkaiden hinnoista.

Noin joka kolmas kuolonuhreja vaatinut talvikelin liikenneonnettomuus on osittain johtunut ongelmista henkilöauton tai pakettiauton renkaissa. Useimmiten kyse on siitä, että talvirenkaat ovat joko kuluneet tai menettäneet liikaa nastojaan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.