Lahden Headland-festivaali julkisti ensimmäiset artistit ensi kesälle

Headland-festivaali sai viime kesänä hyvän vastaanoton. Kai Sinervo

Heidi Malin

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Headland-festivaali saa jatkoa ensi kesänä. Tapahtuman ensimmäiset artistit julkistettiin tiistaina. Lavalla nähdään ainakin Antti Tuisku, Sanni, Mikael Gabriel, Abreu, Aste, Sara Siipola, Jambo ja Rosa Coste, festivaalin järjestäjät kertovat tiedotteessa.

Iloinen festarikansa juhli koko viikonlopun Headland-festivaalissa Lahden Niemen satamassa – "Tuntuu aivan mahtavalta, tunnelma on katossa"

Viime kesänä Headlandissa oli 6 000 kävijää. Alun perin yleisöä piti olla puolet enemmän, mutta koronapandemian vuoksi tapahtumaa pienennettiin. Yleisömäärä osoittautui kuitenkin järjestäjien mukaan toimivaksi myös muuten.

Ensi vuonna päiväkohtainen kävijöiden enimmäismäärä on samat 6 000 henkeä. Järjestäjien mukaan näin alue pysyy riittävän avarana. Yleisömäärän sijaan tuottoa haetaan palveluilla. Tapahtumassa on muun muassa viime kesältä tuttuja saunalauttoja ja yhteistyötä ravintola Rouxin kanssa.

– Panostamme tasoon, myös yhteistyökumppaneita valitessa. Kun festaria rakennetaan sydämellä läpi vuoden, on aikaa miettiä yksityiskohtia ja keskittyä kokonaisuuteen ehkä eri tavalla kuin isommilla toimijoilla, tapahtumaa järjestävä Jori Routo sanoo tiedotteessa.

Headland-festivaali järjestetään Lahden Niemen satamassa 29.–30. heinäkuuta. Loput artistit julkistetaan marraskuun aikana. Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä 1.11. alkaen.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut