26.10. koronatilanne Päijät-Hämeessä | Sairaalahoidon tarve kasvoi hieman, rokotehaastekampanja saa uutta potkua

Päijät-Soten alueella varmistui maanantaina 35 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on 13 koronapotilasta, joista kaksi on tehohoidossa.

Kaikkiaan Päijät-Soten alueella on varmistettu koronavirusepidemian aikana 5 933 koronatartuntaa. Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana otetuista näytteistä positiivisia on ollut 7,4 prosenttia.

Ilmaantuvuusluku on tällä hetkellä 251. Ilmaantuvuusluku on edelleen lievässä laskussa.

Tiistaihin mennessä 84 prosenttia Päijät-Soten alueen vähintään 12-vuotiaista oli saanut ensimmäisen koronarokotuksen. Toisen rokotuksen oli puolestaan saanut 76,5 prosenttia vähintään 12-vuotiaista.

Päijät-Soten Rokotehaaste-kampanja jatkuu loppuvuoden uudella tavoitteella. Lahden kaupunginteatteri lahjoittaa keskiviikkona kello 15–19 kauppakeskus Triossa rokotteen ottajille 200 ystävänlippua, jotka oikeuttavat alennettuihin hintoihin. Ystävänlipulla puhenäytelmää pääsee seuraamaan 10:llä ja musikaalia 15 eurolla.

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut