Kaupunkipyörien testikausi lähenee loppuaan Lahdessa, kaupunki kutsuu kaikki Mankeli-kulkueeseen

Lahden kaupunki juhlistaa Mankeli-kaupunkipyörien kokeilukautta järjestämällä kaikille avoimen Mankeli-kulkueen. Kulkue järjestetään kaupunkipyörien kuluvan kauden viimeisenä käyttöpäivänä sunnuntaina 31.10. kello 17 alkaen.

Kulkueeseen voi osallistua omalla pyörällä tai lainaamalla Mankelin. Kulkue alkaa Lahden keskusta-alueella sijaitsevalta yhteiseltä tapaamispaikalta, joka ilmoitetaan lähempänä tilaisuutta.

Kulkue kestää noin puoli tuntia ja se videoidaan.

Mankelien koekausi alkoi syyskuun alussa. Matkoja on tähän mennessä tehty yli 20 000 ja noin 400–500 per päivä. Suosituimpia asemia ovat olleet Niemen kampus ja kauppatori.

Mankelien kausilippujen myynti päättyi viime viikolla, keskiviikkona 20.10.

Kaupunkipyörät saapuvat takaisin asemille ensi keväänä 1.4.

Lahden mäkinen maasto ratkaisi päätymisen sähköavusteisiin pyöriin – Mankelit ovat osa ympäristöpääkaupunkivuotta: "Tavoitteena on täydentää julkisen liikenteen tarjontaa"

Lahden kaupunkipyöriä pääsee pian kokeilemaan – toimittaja testasi Mankelia etukäteen, katso video ja kuuntele podcast!

Sähköpotkulautojen vuokrafirma Tier iski Lahdessa tuhtiin kultasuoneen, asiakkaiksi ryhtyi melkein puolet kaupunkilaisista

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut