Lahtelainen Teerenpeli pokkasi jälleen ykköspalkinnon – tällä kertaa se valittiin Suomen parhaaksi olutravintolaksi

Teerenpelillä on ravintolan lisäksi Lahdessa myös kesäravintola Teerenranta, kahvila Wine Cafe Olavi, ravintola Taivaanranta sekä panimo ja tislaamo. Kuvassa baarityöntekijä Jenna Liukko Lahden Vapaudenkadun Teerenpeli-ravintolassa. Juha Tanhua

ESS

Ruoka- ja ravintolamedia Toptasten lukijat ovat valinneet lahtelaisen Teerenpelin Suomen parhaaksi olutravintolaksi. Toiseksi listalla sijoittui Turussa sijaitseva panimoravintola Koulu ja kolmanneksi panimoravintola Plevna Tampereelta.

Teerenpelillä on Lahden lisäksi ravintoloita yhteensä kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Ensimmäisen Teerenpeli-ravintola avattiin Lahteen vuonna 1994.

Teerenpeli on voittanut palkintoja aiemminkin. Esimerkiksi sen viskitislaamo valittiin marraskuussa 2020 maailman parhaaksi viskintuottajaksi maailman suurimmassa alkoholijuomien kilpailussa International Wine and Spirit Competitionissa (IWSC).

Suomen paras olutravintola

TOP 10

1. Teerenpeli, Lahti

2. Panimoravintola Koulu, Turku

3. Plevna, Tampere

4. Oluthuone Konepaja, Helsinki

5. Olutravintola Konttori, Tampere

6. St. Urho's Pub, Helsinki

7. Oluthuone Leskinen, Oulu

8. Helsinki Bryggeri Brewhouse, Helsinki

9. River Bank, Turku

10. Janoinen Lohi, Helsinki

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut