Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Meidän juttu | Vanhustenviikon kierrätysvaatemuotinäytös sai väkeä liikkeelle

Tiistaina 5.10. puolen päivän aikaan Trion Palvelutorin lavalle tehdyllä catwalkilla pyörähteli seitsemän rohkeaa senioria upeissa, värikylläisissä kokonaisuuksissa, korut kimaltaen. Kaiuttimista soi muistorikas tanssimusiikki, ja muutama malli tanssahtelikin keveästi lavalla. Palvelutorin punainen alue Trion toisessa kerroksessa oli täynnä iloisia katsojia, sekä vanhoja että nuoria, ja tunnelma oli kaikin puolin hyväntuulinen.

Ympäristöpääkaupunkivuoden ja teemaviikon hengessä Lahden lähimmäispalvelun ja Koulutuskeskus Salpauksen kierrätysvaatemuotinäytös vei katsojat lavatanssitunnelmiin Menoa ja muotia ikäihmisille -tapahtumassa Trion Palvelutorilla.

Lahden lähimmäispalvelun toiminnassa mukana olevat mannekiinirouvat esittelivät muotiassistenttien löytöjä Kierrätystavaratalo SPR Kontista. Meikit ja kampaukset olivat Koulutuskeskus Salpauksen hius- ja kauneuslinjalaisten käsialaa. Muotinäytöksen olivat ideoineet ja tehneet seniorit ja nuoret yhdessä Lahden lähimmäispalvelun kanssa.