Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan S-market Mascotin uudistustyö valmistui

Osuuskauppa Hämeenmaan mukaan kaupan valikoimia on kasvatettu asiakkaita kuunnellen. Osuuskauppa Hämeenmaa

ESS

Lahden kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevan S-market Mascotin uudistustyö on valmistunut, tiedottaa Osuuskauppa Hämeenmaa.

Myymälässä on muun muassa aiempaa kattavampi paistopiste ja uudistunut juomaosasto. Myymälä vastaa myös S-market-ketjun uuden konseptin mukaista ilmettä.

Tiedotteen mukaan kaupan valikoimia on kasvatettu asiakkaita kuunnellen. Netissä toimivan Sinuntoive-palvelun kautta voi esittää uusia tuotetoiveita S-marketin hyllyyn.

Palvelukassojen lisäksi S-market Mascotissa on kuusi pikakassaa helpottamassa asiointia. Alkukesällä myymälä sai Postin pakettiautomaatin täysin uutena palveluna.

– Saimme tänne sellaisenkin spesiaalin kuin myymälän seinälle laitettavan kaupunkisiluetin. Se korostaa keskeistä sijaintiamme, Virtanen lisää, toteaa marketpäällikkö Suvi Virtanen tiedotteessa.

Muun muassa myymälän paistopiste on uudistunut. Osuuskauppa Hämeenmaa

Osuuskauppa Hämeenmaalla vahvaa myynnin kasvua – "Kokonaisuudessaan tästä vuodesta on tulossa merkittävä investointivuosi"

S-ryhmän marketit vetävät hyvin, mutta hotellit ja ravintolat kyntävät syvällä – "Meillä on nyt kaksi toivetta"

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut