Lahteen avautuu uusi työtiloja tarjoava toimistokokonaisuus, katso havainnekuva

Kinos Property Investment on avannut aiemmin toimistotiloja Malski-keskukseen Päijänteenkadulle. Niki Soukkio

ESS

Lahteen avataan ensi vuonna uusi työtiloja tarjoava pientoimistokokonaisuus. Tevi Office avautuu Vesijärvenkadulle helmikuussa 2022.

Kokonaisuus sisältää 28 vuokrattavaa toimistoa, joiden koko vaihtelee 10 neliöstä 34 neliöön.

Toimistojen takana on Kinos Property Investment oy. Keväällä 2020 yhtiö avasi Malski Officen Päijänteenkadulle osaksi Malski -keskusta. Yhtiön tiedotteen mukaan Malskin toimistotilat ovat olleet lähes koko ajan täynnä, ja pandemia on vauhdittanut yhteisöllistä coworking-työskentelyä.

Tevi Office noudattelee Malskin toimintatapaa. Toimiston vuokraan sisältyy sähköpöytä ja työtuoli, langaton verkkoyhteys, tulostus- ja kopiointipalvelut, lounge, neuvottelutilojen maksuton käyttö ja kahvia.

– Etätyön uudet ratkaisut ovat mahdollistaneet henkilökunnan jäämisen omaan kotikaupunkiin, mutta silloinkin toiveissa on työskennellä jossain muualla kuin kotona. Pääsääntöisesti pääkaupunkialueella toimivien yritysten satelliittikonttoreita on jo Malskilla, kertoo kohteen yhteisömanageri Tanja Keskitalo tiedotteessa.

Kinos suunnittelee laajentavansa toimintaa myös tulevaisuuden kohteisiin.

– Meille on selvää, että monimuotoinen hybridityöskentely asettaa uusia toiveita toimistoille kuten erilaisia avokokonaisuuksia täydennettynä hiljaisen työn tiloilla.

Tevi Office avautuu Vesijärvenkadulle ensi vuonna. Havainnekuva tiloista. Suunnittelutoimisto Amerikka

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut