Lahden Nastolan teollisuushallin paloa tutkitaan törkeänä vahingontekona – poliisi pyytää silminnäkijöiltä ottamaan yhteyttä

Tuhoutunut halli oli osa vanhaa Nastolan kunnan varikkoa. Katja Luoma

Sohvi Auvinen

Hämeen poliisi tutkii Lahden Nastolan teollisuushallin paloa törkeänä vahingontekona. Turrantiellä sijaitseva teollisuushalli tuhoutui tulipalossa täysin 29. syyskuuta.

Poliisi on saanut rikospaikan tutkinnan suoritettua. Tutkinnan perusteella tulipaloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Palosta aiheutui mittavat omaisuusvahingot, mutta ei henkilövahinkoja.

Teollisuushalli tuhoutui palossa täysin. Päijät-Hämeen pelastuslaitos sammutti kytevää pesäkettä palopaikalla vielä palon jälkeisenä päivänä. Katja Luoma

Poliisi pyytää silminnäkijöiltä lisähavaintoja palosta. Alueen valvontavideoille on myös tallentunut henkilöitä, joiden henkilöllisyyttä poliisi paraikaa selvittää. Poliisi pyytää erityisesti miestä, jolla on yllään musta Under Armour -lippalakki, mustat ulkoiluvaatteet ja siniset lenkkitossut, ilmoittautumaan.

Tapahtuma-aikaan alueella liikkuneet ja palon huomanneet henkilöt voivat ottaa poliisiin yhteyttä sähköpostilla osoitteessa vihjeet.hame@poliisi.fi ja soitamalla vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 222.

Teollisuushallin palossa tuhoutui Liinu – Valtteri Bottas oli tukenut sen hankintaa tuhansilla euroilla

Turrantiellä Nastolassa sijaitseva teollisuushalli tuhoutui tulipalossa täysin. Antti Hartikainen

Aiheeseen liittyvää

  1. Teollisuushallin palossa tuhoutui Liinu – Valtteri Bottas oli tukenut sen hankintaa tuhansilla euroilla
    30.9.2021 11:26

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut