Lahden Nastolan teollisuushallin paloa tutkitaan törkeänä vahingontekona – poliisi pyytää silminnäkijöiltä ottamaan yhteyttä

Hämeen poliisi tutkii Lahden Nastolan teollisuushallin paloa törkeänä vahingontekona. Turrantiellä sijaitseva teollisuushalli tuhoutui tulipalossa täysin 29. syyskuuta.

Poliisi on saanut rikospaikan tutkinnan suoritettua. Tutkinnan perusteella tulipaloa on syytä epäillä tahallaan sytytetyksi. Palosta aiheutui mittavat omaisuusvahingot, mutta ei henkilövahinkoja.

Poliisi pyytää silminnäkijöiltä lisähavaintoja palosta. Alueen valvontavideoille on myös tallentunut henkilöitä, joiden henkilöllisyyttä poliisi paraikaa selvittää. Poliisi pyytää erityisesti miestä, jolla on yllään musta Under Armour -lippalakki, mustat ulkoiluvaatteet ja siniset lenkkitossut, ilmoittautumaan.

Tapahtuma-aikaan alueella liikkuneet ja palon huomanneet henkilöt voivat ottaa poliisiin yhteyttä sähköpostilla osoitteessa vihjeet.hame@poliisi.fi ja soitamalla vihjepuhelimeen numeroon 0295 414 222.

Teollisuushallin palossa tuhoutui Liinu – Valtteri Bottas oli tukenut sen hankintaa tuhansilla euroilla

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut