Hirvessä on 17 talteen otettavaa lihapalaa – Hirvenlihan käsittely on tarkkaa työtä, jossa monella olisi parantamisen varaa, heinolalainen ammattilainen sanoo

Juho Oikarinen on ammattimainen lihanleikkaaja. Lahtivajoissa hän on nähnyt monenlaista lihanleikkuukulttuuria. Matti Tieaho

Hirvi voidaan nylkeä jopa ennen suolistusta. Näin tapahtuu, jos kaadettu riista saadaan lahtivajaan heti kaadon jälkeen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi