Meri-Tuuli Risberg tuo taas tanssin hetkeksi kauppakeskus Trioon

Meri-Tuuli Risberg tanssii itse Origo-teoksessa Sami Leutolan kanssa. Meri-Tuuli Risberg

Lahtelaistanssija Meri-Tuuli Risberg muuttaa kauppakeskus Trion perjantaina ja lauantaina hetkeksi modernin tanssin näyttämöksi. Pop up -näyttämö toteutuu pohjakerroksessa Pentikin vieressä sijaitsevassa tyhjässä liiketilassa.

Perjantaina ohjelmassa ovat kolmen tanssijan live-esitykset Hajasäveliä ja THAT. Lauantaina tilassa pyörii Risbergin ja Sami Leutolan 20-minuuttisen Origo-tanssiteoksen video (kuvassa).

Tapahtumiin on vapaa pääsy, mutta katsojia voidaan ottaa perjantaina vain rajoitettu määrä. Risberg huomauttaa tiedotteessa, että esitystilassa ei ole istuimia. Sellaisen voi kuitenkin tuoda halutessaan mukanaan.

ASKEL -pop up näyttämö on tanssitaiteilija Meri-Tuuli Risbergin vuonna 2019 perustama konsepti, jossa tanssitaide tuodaan tyhjillään olevaan liiketilaan Lahden keskustan alueella. Tapahtumaa tukevat Hämeen taidetoimikunta ja Lahden kaupungin kulttuurikeskus. Yhteistyössä tilojen puolesta toimii Trio Citycon.

Tanssien maailmalle lähteneellä Laura Huhtamaalla oli nuorena kiire pois Lahdesta – "Olen kauhean ylpeä siitä, millaiseen kaupunkiin palasin"

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut