Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Lappilan Eläkkeensaajien Eläköön elämä -tapahtuma aloitti Vanhustenviikon

Lauantaina 2.10. kello 10–13 järjestivät Lappilan Eläkkeensaajat Aurinkotorilla Järvelässä Eläköön elämä -senioritapahtuman.

Tapahtumassa yhdistys tarjosi paikalle saapuneille kuntalaisille sekä naapurikuntalaisille ilmaisia muurinpohjalettuja ja mehua. Arpajaiset, jossa päävoittona oli peräkärryllinen polttopuita, sai hyvän vastaanoton, sillä arvat menivät hyvin kaupaksi. Arpojen myyntiä tahditti mukaansatempaava haitarimusiikki Risto Nykopin haitarista.

Tapahtumaamme saapui myös kansanedustaja Mika Kari, jolle kuntalaiset esittivät tärkeitä ja ajankohtaisia kysymyksiä muun muassa senioreiden ja vanhusten asioista.

Yhdistyksen pöydästä sai jokainen tarvittaessa napakkaa tietoa EKL:stä ja Eläköön elämä -jäsenhankinnasta.

Päävoitto eli peräkärryllinen polttopuita meni Lappilaan Eero Koivistolle. Yhdistys kiittää muita tukijoita osallistumisesta arpajaisiin ja tapahtumaamme.

Uskomme ja toivomme että paikalle saapuneet nauttivat suunnattomasti myös yhdessäolosta sekä syksyisestä säästä, vaikka aurinkoa emme nähneet vasta kuin sitten kun tapahtuma oli ohitse.

Länsi-Hollolan Martat järjesti sadonkorjuutapahtuman Erämiesten majalla

Päijät-Hämeen Parkinson-yhdistys piirakkakurssilla Koulurannassa

Etelä-Suomen koneyrittäjien uusi historiikki julkaistiin