Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Tunnustus taistelusta koronavirusta vastaan: Päijät-Hämeen keskussairaalan päivystysosasto sai palkinnon tekemästään työstä

Päijät-Hämeen keskussairaalan päivystysosasto on palkittu Ihmisen parhaaksi -tunnustuksella. Osasto jakoi tunnustuksen Porin perusturvan infektiovastaanoton ja HUS Jorvin sairaalan KEU 5:n kanssa. Tunnustuksen myöntää Suomen sairaanhoitajaliitto.

Tunnustuksella haluttiin tänä vuonna tehdä näkyväksi koronatiimien tekemää työtä ja sen merkitystä. Raadin mukaan palkitut tiimit ovat osoittaneen joustavuutta, kekseliäisyyttä, ennakkoluulottomuutta ja yhteen hiileen puhaltamista uuden tilanteen edessä. Tiimit ovat myös saaneet hyvää palautetta potilailta ja heidän läheisiltään. Raati totesi myös, että palkittujen lisäksi tunnustus on samalla symbolinen kunnianosoitus kaikille koronatiimeille.

– Olemme erittäin kiitollisia ja ylpeitä palkinnosta. Tällainen huomionosoitus lisää yhteenkuuluvuuden tunnettamme entisestään. Tulee sellainen Hei, me tehtiin se -fiilis, kertoo sairaanhoitaja Hanna Kelahaara Päijät-Hämeen keskussairaalan päivystysosastolta Suomen sairaanhoitajaliiton tiedotteessa.

Tunnustukset myönnettiin virtuaalisten Sairaanhoitajapäivien avajaisissa maanantaina. Palkinto jaettiin 14. kerran ja se on suuruudeltaan 5 000 euroa. Palkinnon lahjoittivat Messukeskus Helsinki ja Suomen sairaanhoitajaliitto. Palkintosumman työyhteisö on päättänyt käyttää hemmotteluhetkiin.

Juttuun päivitetty 11.10 kello 12.24 kuvatekstiin henkilöiden nimet ja jutun loppuun se, mihin palkintorahat aiotaan käyttää.

Hoitajat uupuvat Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työn paljouteen ja sijaisten vähyyteen - "Kuormitus on kasvanut niin isoksi, ettei porukka enää jaksa"