Helokiven Sonja ja Joni Helokivelle Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä 2021 -palkinto

Päijät-Hämeen Maakunnallisen Vuoden Yrittäjä 2021 -palkinnon on saanut Kuljetusliike Helokivi oy:n yrittäjät Sonja ja Joni Helokivi. Päijät-Hämeen Yrittäjät julkistivat palkinnon lauantaina Maakunnallisen Yrittäjäjuhlan yhteydessä.

Valintaraati perusteli palkitsemista yrityksen pitkällä historialla, huoltovarmuudella, turvallisuudella ja laadulla. Lisäksi yrityksen johdosta on vuosien aikana oltu aktiivisesti mukana järjestötyössä.

– Kuljetusliike Helokivi Oy pitää laatua ja turvallisuutta tärkeänä – työ on aina tehty hyvin, asiakkaalle on luotu luottamusta herättävä palvelutapahtuma, Päijät-Hämeen Yrittäjien tiedotteessa todetaan.

Lähes 70 henkilöä työllistävän Kuljetusliike Helokivi oy:n on perustanut vuonna 1962 Ahti Helokivi ja yrityksen vetovastuussa on nyt jo kolmas sukupolvi. Vastuulliset perhearvot painottuvat edelleen Helokiven toiminnassa. Yrityksen arvoina ovat turvallisuus, rehellisyys, kunnioitus ja tavoitteellisuus.

– Helokiveä on aina kehitetty seuraavaa sukupolvea ajatellen. Jälkipolville halutaan jättää sekä hyvinvoiva yritys että parempi maailma. Kun hoidamme työmme hyvin ja turvallisesti, olemme luotettava ja vastuullinen kumppani sekä asiakkaillemme että ympäristölle, toimitusjohtaja Joni Helokivi sanoo tiedotteessa.

Yritys on erikoistunut kuljettamaan polttoöljyä ja palavia nesteitä. Nykyisin toiminta on laajentunut myös palavien nesteiden kuljetuksien suunnitteluun, vaihtolava- ja nosturikuljetuksiin sekä kappaletavarakuljetuksiin.

Suurin osa yrityksen liiketoiminnasta on polttoöljyn ja palavien nesteiden kuljettamista. Helokiven tavoitteena on tehdä se entistä ympäristöystävällisemmin. Yrityksellä on liiketoimintaa myös viherrakentamisen, ylläpidon ja materiaalitoimitusten alalla.

Maakunnallinen Vuoden Yrittäjä -palkinto annetaan vuosittain menestyksekkäälle päijäthämäläiselle yrittäjävetoiselle yritykselle. Yrityksen valitsee Päijät-Hämeen Yrittäjien hallitus.

Päijät-Hämeen Maakunnallisen Vuoden Yksinyrittäjä 2021 -palkinnon saajaksi valittiin Pro Park Palvelut oy:n yrittäjä Marko Eskolainen ja Maakunnallinen Vuoden Nuori Yrittäjä 2021 -palkinnon saajaksi Mussalo oy:n yrittäjä Marko Mussalo.

Päijät-Hämeen vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittiin hollolalainen autokauppias Marko Mussalo

Hollolan Vuoden nuoreksi yrittäjäksi valittu Marko Mussalo vaihtoi uran perheyritys Pekan Leivässä omaan autokauppaan: "Ehkä suonissani virtaa enemmän bensiiniä kuin jauhoja"

Hollolan vuoden nuori yrittäjä on autokaupan ammattilainen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut