Lahti järjestää nuorisolle monenlaista ohjelmaa syyslomaviikolle

Syyslomaviikolla on monenlaista ohjelmaa. Nuoret voivat päästä hoitelemaan vaikkapa poneja tai hevosia. Elena Liseytseva

Heidi Malin

Lahden kaupunki järjestää monipuolista ohjelmaa lahtelaisille nuorille syyslomaviikolla 25.–31. lokakuuta, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Viikolla on tarjolla mukavaa tekemistä muun muassa nuorisotiloissa, Lahden pääkirjastossa, kotieläintilalla, trampoliinipuistossa joiden lisäksi viikolla on mahdollisuus osallistua hohtokeilaukseen tai luisteluun. Ohjelmassa on myös hevosten hoitamista, pakohuonepelejä, laser-kamppailuja, tubettaja Arttu Lindemanin kanssa tubettelua sekä erilaisia työpajoja, kuten animaatio- , kynttilä- tai limapajoja.

Pääkirjastolla nuoriso pääsee tutustumaan fanikulttuuriin. Fankulttuuriviikolla osallistujat voivat kuunnella esitelmää K-popista, tubettaja Jennysvoicen tai sarjakuvataiteilija Sophie LaBellen haastattelua sekä seurata Soturikissat-liveä.

Useimpiin kohteisiin on ilmoittauduttava ennakkoon rajoitetun osallistujamäärän vuoksi. Ilmoittautua voi Lahden verkkokaupan kautta maanantaista 11. lokakuuta kello 9 alkaen.

Syyslomaviikon ohjelma toteutetaan koronatilanteen mukaan ja sen hetkisiä rajoituksia noudattaen. Syyslomaviikon lisäksi lisää vinkkejä tekemiseen löytyy HarrasteLahti.fi-palvelusta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut