Seikkailuun kutsuva valokuva voitti valtakunnallisen kuvauskilpailun – yksi sarjavoitto myös Lahteen

Voittokuva Beginning of an Adventure toi Antti Karppiselle päävoiton myös keväällä kansainvälisessä European Professional Photographer of the Year -kilpailussa. Antti Karppinen
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Valtakunnallisen Finnish Photo Awards- valokuvauskilpailun voittajat palkittiin viikonloppuna Kuopiossa. Kisan kokonaisvoittoon nousi Antti Karppinen Siilinjärveltä.

Voittokuva Beginning of an Adventure osoittaa tuomariston mukaan erityislaatuista mielikuvitusta ja teknistä osaamista sekä valaisun ja väritasapainon hallintaa. Kuvassa malleina ovat Karppisen poika ja perheen koira.

Kilpailussa jaettiin palkintoja myös kymmenessä kategoriassa. Lahtelainen Pia Maria Rautio vei voiton klassisen muotokuvan sarjassa.

Lahtelainen Pia Maria Rautio voitti klassisen muotokuvan sarjan. Pia Maria Rautio

Finnish Photo Awards on vuonna 2019 perustettu, nyt kolmatta kertaa järjestetty kaikille kuvaajille avoin valokuvakilpailu.

Kuvia arvioi vuosittain vaihtuva kansainvälinen asiantuntijaraati. Kilpailun päätuomarina oli aiempien vuosien tapaan brittiläinen valokuvaaja ja valokuvauksen opettaja Jim Lowen. Kilpailun järjestää Suomen Ammattivalokuvaajat ry.

Myös yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan finalistikuvista kilpailun Facebook-sivulla.

Vauvakuvasarjan voitti Suvi Roiko Tampereelta. Suvi Roiko
Antti Karppisen kissakuva voitti lemmikkieläinsarjan. Antti Karppinen

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut