Hämeenlinnassa poliisia ampunut on edelleen sairaalahoidossa, lähistön asunnoissa olleita silminnäkijöitä kuullaan

Kari Anttinen

Kari Anttinen

Hämeenlinnassa poliisia perjantaina ampunut ja murhan yrityksestä epäilty henkilö on edelleen sairaalahoidossa. Tilanteessa loukkaantunut poliisi on päässyt sairaalasta.

Keskusrikospoliisi kertoi sunnuntaina selvittävänsä parhaillaan tapahtumien kulkua.

Ampumisessa Hämeenlinnassa loukkaantunut poliisi on päässyt sairaalasta – KRP johtaa epäillyn murhan yrityksen tutkintaa

– Esitutkinta on hyvin alkuvaiheessa. Kenttätutkimukset ja kuulustelut muiden toimien ohessa tulevat jatkumaan useiden päivien ajan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Huhta-aho Keskusrikospoliisista.

- Tapahtuma-aikaan lähistöllä sijaitsevissa asunnoissa on ollut silminnäkijöitä, joita emme ole vielä ehtineet kuulemaan. Muun muassa silminnäkijöiden kertomusten alkuperäisyyden varmistamiseksi emme voi kertoa tapahtumien kulusta tässä vaiheessa julkisuuteen enempää.

Tapaus sattui Kettumäen kaupunginosassa sijaitsevan kerrostalon piha-alueella. Hämeen poliisin kertoi aiemmin ampumisen tapahtuneen perjantaina noin kello 23.30. Syyttäjä selvittää poliisin virka-aseen käyttöä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut