26.9. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Uusia koronavirustartuntoja 15 – viisi prosenttia testatuista on saanut positiivisen vastauksen

Viisi prosenttia testatuista saa nyt positiivisen tuloksen. Katja Luoma

Heidi Malin

Päijät-Soten alueella on varmistettu lauantaina 15 uutta koronavirustartuntaa. Sairaalahoidossa on kolme koronapotilasta, joista yksi saa tehohoitoa.

Kaikkiaan varmistettuja tartuntoja on ollut koko pandemian aikana 4 733. Koronavirusnäytteitä on otettu koko epidemian aikana 178 465. Viimeisen viikon aikana otetuista näytteistä 5 prosenttia on antanut positiivisen tuloksen koronavirukselle.

Ilmaantuvuusluku on nyt 115, kun se lauantaina oli 114. Ilmaantuvuusluvulla tarkastellaan tartuntojen määrää sataatuhatta asukasta kohden kahden viikon ajanjaksolla.

Tuplapiikit saanut jo 69 prosenttia 12 vuotta täyttäneestä väestöstä

Hyviä koronauutisia kouluihin – opettajat eivät ole joutuneet ottamaan muita suurempia riskejä

Verottaja ei aio tulla nykyistä enempää vastaan etätyön kustannuksissa – Veronmaksajain keskusliiton mielestä työhuonevähennyksen korottamista voisi pohtia

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut