Lahdessa Viiskulman aukiolla nykytanssitaan perjantaina

Leena Keizer ja Meri-Tuuli Risberg tuovat perjantaina nykytanssia Lahden keskustaan. Aiempi kohtaaminen järjestettiin Metsäkankaalla kesällä. Tuija Laine

Tanssitaiteilijat Leena Keizer ja Meri-Tuuli Risberg tuovat perjantai-iltana nykytanssia kaupungin sydämeen. Viiskulman aukiolla eli Kylän portti -veistoksen edustalla nähtävä kahden taiteilijan välinen kohtaaminen on toinen laatuaan. Ensimmäinen tanssiteos nähtiin heinäkuussa osana Liikahduksia-esityssarjaa.

Kohtaamisia #2 on improvisoitu esitys, jossa Keizer ja Risberg jakavat kaupunkinäyttämön omien sooloprojektiensa kautta, etsien yhteisiä liikkeellisiä teemoja. Molempien taiteilijoiden soolotyöskentelyä tukee syksyllä 2021 Taiteen edistämiskeskus.

Noin puolen tunnin mittaiseen tanssiteokseen on vapaa pääsy. Esitys alkaa kello 19.

Risberg ja Keizer ovat kesän ja alkusyksyn mittaan toteuttaneet ulkona tapahtuvaa tanssitaidetta Lahdessa omien projektiensa välityksellä. Risberg vie tanssia urbaaneihin ympäristöihin ja Keizer taas lähiluontoon. Kaksikon Kohtaamisia #1 nähtiin luonnontilaisella asfalttikaistaleella Metsäkankaalla.

Tanssitaiteilija Leena Keizerin Liikahduksia-sarjassa yhdistyvät tanssi, luonto ja vaihtuvat paikalliset taiteilijat

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut