Kysely: Lahden satamassa liikkuneet vähentävät ruokahävikkiä esimerkiksi ostosten hyvällä suunnittelulla

Elsa Vehviläinen, Jonna Jokinen, Veikko Vehviläinen ja Ville Vehviläinen kävivät sunnuntaina Lahden satamassa. Juha Tanhua

Tällä viikolla on vietetty hävikkiviikkoa. Suomessa syntyy ruokahävikkiä vuosittain noin 350–400 miljoonaa kiloa. kotitaloudet ovat ruokahävikin suurin yksittäinen tuottaja. Kotitalouksien osuus kokonaisruokahävikistä on noin kolmannes. Kävimme Lahden satamassa kysymässä, miten vastaajien kotitalouksissa vähennetään ruokahävikki.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk 0 € Tilaa 8 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja