Meidän juttu: Lahden Lähimmäispalvelulla vanhusten ulkoilukampanja Mukkulassa

Maarit Ahlqvist

Lahden Lähimmäispalvelun vapaaehtoistoiminnan ja Lehtiojan palvelukeskuksen yhteinen Ulkoilukampanja viikolla 34 antoi monelle hyvää mieltä ja raitista ilmaa. Vapaaehtoisemme avustivat sekä itse käveleviä että pyörätuolia käyttäviä vanhuksia, yhdessä henkilökunnan kanssa.

Retkien kohteena oli yhdistyksemme järjestämä ikäihmisten kohtaamispaikka Niittykestit Mukkulan kirkon läheisyydessä. Siellä palvelukeskuksen asukkaat ja vapaaehtoiset saivat nauttia sekä makoisista kahveista että niityn istutuksista tuulen puhaltaessa virkistävästi.

Lauluryhmämme johdolla laulettiin tuttuja säveliä ryhmänvetäjä Hannan soittaessa kannelta. Taidettiinpa hieman keinahdellakin musiikin tahdissa vanhojen iskelmien kaikuessa kovaäänisestä.

Retkillä nähtiin ilahtuneita ilmeitä ja lämminhenkisiä kohtaamisia, iloa auttamisesta ja avun saamisesta. Kiitos ohjaaja Annelle hyvistä eväskahveista ja reippaille vapaaehtoisillemme avusta ja läsnäolosta!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut