LABissa tarjolla yhteishaussa yli 800 opiskelupaikkaa

Keskiviikkona alkavassa korkeakoulujen yhteishaussa on LAB-ammattikorkeakoulussa haettavana 853 opiskelupaikkaa Lahden ja Lappeenrannan kampuksille sekä verkko-opintoihin. Koulutuksista jopa puolet voi suorittaa joko monimuoto- tai verkko-opintoina, esimerkiksi työn ohessa.

LABissa on tarjolla 19 suomenkielistä AMK-koulutusta sosiaali- ja terveysalalta, muotoilusta, tekniikasta ja liiketaloudesta sekä kaksi englanninkielistä liiketalouden AMK-koulutusta. Haussa on mukana myös kolme YAMK-koulutusta sosiaali- ja terveysalalta sekä liiketaloudesta.

Tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla niin päivä- ja monimuoto- kuin verkkototeutuksinakin.

– Aiempien hakujen perusteella joustaville koulutusratkaisuille on paljon kysyntää. Syksyn yhteishaussa tarjoamme jälleen useita koulutuksia, joissa työn ja opiskelun yhdistäminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi, kertoo LABin koulutuksesta vastaava vararehtori Merja Heino tiedotteessa.

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku päättyy 15.9. Koulutuksiin haetaan Opintopolku.fi-palvelun kautta. Opiskelijavalinnat tehdään viimeistään 26.11.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut