Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Meidän juttu | Lahden Naisvoimistelijoiden ansioituneet seuratoimijat palkittiin

Lahden Naisvoimistelijat ry on vuonna 1920 perustettu perinteinen lahtelainen voimisteluseura. Vuosi 2020 oli seuran satavuotisjuhlavuosi. Satavuotisen historian kunniaksi ilmestyi Kalevi Laalon kokoama seuran historiikki ”Karkelo jatkuu”. Juhlallisuudet kuitenkin jäivät koronan peruessa suunnitelmat.

Koska juhlia ei päästy järjestämään ajallaan, on odotettu hetkeä, jolloin ahkeria ja tunnollisia seuratoimijoita saadaan juhlia. 11.8.2021 ravintola Opiston Kunkussa järjestetyssä pienimuotoisessa ansiomerkkien jakotilaisuudessa muistettiin tätä porukkaa, joka on ahkeroinut myös korona-aikana epävarmuuden ja rajoitusten keskellä. Seuratoimijoille jaettiin Voimisteluliiton sekä Lahden Naisvoimistelijoiden ansiomerkkejä.

Erityisesti muistettiin Lahden Naisvoimistelijoiden pitkäaikaista puheenjohtajaa Kaija Marttila-Lehtoa, joka sai Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun hopeisen ansiomerkin, Lahden Naisvoimistelijoiden ansiomerkin sekä Voimisteluliiton kultaisen ansiomerkin.

Tilaisuudessa Lahden Naisvoimistelijoiden ansiomerkit saivat lisäksi Lea Smolander, Netta Laine ja Tea Aaltonen.

Tästä on hyvä jatkaa.