Lyseonmäen koululla varmistettu koronavirustartunta, oppilaita ja opettajia etätyöskentelyyn

Iso osa Lyseonmäen koulun kahdeksannen ja yhdeksännen luokan oppilaista siirtyy varotoimenpiteenä etäopetukseen. Armi Salonen

Itä-Häme

Heinolan Lyseonmäen koulussa on todettu varmistettu koronavirustartunta. Koulu ilmoitti maanantai-iltana, että varotoimenpiteenä osa oppilaista ja opettajista siirtyy etätyöskentelyyn tiistaina 24. elokuuta.

Etätyöskentelyyn siirrytään terveysviranomaisten suosituksesta. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä on käynnistänyt tartuntaketjun ja altistuneiden kartoittamisen.

Etäopetukseen jäävät luokat ovat 8B, 8C, 8D, 8E, 8F, 9E, 9F ja 9L. Etäopetukseen siirrettyjen oppilaiden huoltajille ja oppilaille on lähetetty erikseen Wilma-viesti, ja tarvittaessa huoltajia on tavoiteltu myös puhelimitse.

Kaikkien muiden koulun oppilaiden osalta koulutyö jatkuu normaalisti lähiopetuksena, huomioiden koronaviruksen aikaiset hygieniasuositukset. Toimintaohjeita päivitetään tilanteen niin vaatiessa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut