Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Päijät-Hämeen uusi maakuntajohtaja aloitti työnsä – kuntakierros tulossa

Päijät-Hämeen uusi maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol aloitti työnsä maanantaina. Ensimmäiset päivät ja viikot on varattu vireillä oleviin asioihin perehtymiseen sekä henkilökuntaan ja yhteistyökumppaneihin tutustumiseen. Maakuntajohtaja tekee myös tutustumiskierroksen alueen kuntiin. Tämä kierros on valmisteilla.

Uudella maakuntajohtajalla on työhistoriansa ja paikallistuntemuksensa perusteella hyvät edellytykset päästä nopeasti sisälle asiakokonaisuuksiin ja yhteistyöverkostoihin, uskoo hallintojohtaja Jari Paakkunainen.

Pautola-Mol pääsi aloittamaan uuden työnsä nopealla aikataululla ja ehtii siksi vaikuttaa liiton talousarvion sisältöön ja strategian valmisteluun. Lisäksi hän pääsee mukaan yhteistyöhön uusien luottamushenkilöiden kanssa heti valtuustokauden alusta.

"Lahden koti on aina ollut se todellinen kotipaikka", sanoo pitkään ulkomailla työskennellyt Päijät-Hämeen uusi maakuntajohtaja

Päijät-Hämeen maakuntajohtajan valinnasta yksimielinen päätös – "Innostuneena, motivoituneena ja luottavaisin mielin otan uuden tehtävän vastaan"

Niina Pautola-Molia esitetään Päijät-Hämeen uudeksi maakuntajohtajaksi