Lähiruuan osuutta kouluruuassa haluttaisiin lisätä Lahdessa, mutta se on haasteellista – Ympäristöpääkaupunki panostaa hävikin vähentämiseen

Päijät-Hämeen Ateriapalvelujen kehittämiskoordinaattori Outi Luukkonen kertoo, että varsinkin yhteistyö paikallisen leipätoimijan kanssa on sujunut hyvin. Lisäksi toiveena on, että Lahden kouluissa voitaisiin nauttia Vesijärven antimista.

Ruokalasta kantautuva kova puheensorina ja ajoittaiset "ruokarauha, kiitos!" -huudahdukset kertovat, että Möysän koulussa on alkanut ruokailu. Tänään oppilaille tarjotaan pinaattikeittoa, kananmunarouhelmaa ja riisipiirakkaa.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi