Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Iitin hammashoitola ja kotihoito muuttivat uudistettuihin tiloihin sote-keskukseen – myös muitakin palveluja muuttaa lähiviikkoina

Osa Iitin sosiaali- ja terveydenhoidon palveluista muuttaa elo–syyskuun aikana uusittuihin tiloihin Iitin sote-keskukseen, tiedottaa Päijät-Sote. Iitin hammashoitola on jo muuttanut, samoin kotihoito ja kotikuntoutus.

Iitin hammashoitola sijaitsee nyt entisen vuodeosaston tiloissa, oikeassa siivessä. Palvelujen aukioloajat ja puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Muistihoitaja on tavattavissa Iitin sote-keskuksessa tiistaista 17. elokuuta lähtien. Psykiatriset sairaanhoitajat ja sosiaalityöntekijät puolestaan muuttavat tiloihin syyskuun alussa. Muuton aikana 2.–3. syyskuuta psykiatriset sairaanhoitajat tavoittaa puhelimitse.

Päijät-Soten mukaan muutot ovat osa Iitin sote-keskuksen palvelujen kehittämistä. Sote-keskuksen tilat on nyt uudistettu nykyaikaisemmiksi sekä entistä paremmin asiakkaiden ja henkilöstön tarpeita vastaaviksi.

Iitin sote-keskus on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–16 ja palvelee osoitteessa Iitintie 29.