Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Iittiläinen Halton osti Yhdysvalloissa toimivan Nelbud Services Groupin – "Tämä on kaikkien aikojen suurin yrityskauppa, minkä Halton on tehnyt"

Iittiläinen ilmanvaihtolaitetoimittaja Halton on ostanut Yhdysvalloissa toimivan Nelbud Services Groupin. Haltonin tiedotteen mukaan Nelbud on johtava toimija palosuojauksen, keittiöiden poistoilmakanavien puhdistuksen, rasvanpoistopalvelujen ja huuvajärjestelmien korjauksen alalla.

Nelbudin liikevaihto on noin 30 miljoonaa dollaria eli 25,5 miljoonaa euroa. Yrityksellä on tällä hetkellä 245 työntekijää. Haltonin toimitusjohtaja Kai Konola kertoo, että yrityskaupan arvoa ei julkisteta myyjän toiveesta.

– Tämä on kaikkien aikojen suurin yrityskauppa, minkä Halton on tehnyt, hän sanoo.

Haltonin hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen toteaa tiedotteessa, että Haltonin tavoitteena on tuottaa jatkuvasti lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle.

– Kun Haltonin teknologinen osaaminen yhdistetään Nelbudin vahvaan paikalliseen palvelutarjontaan monilla keskeisillä markkina-alueilla, meille tarjoutuu erinomainen tilaisuus tuottaa parempaa elinkaariarvoa.

Halton investoi Kausalan tehtaaseen 2 miljoonaa euroa Iitissä

Halton Americas Foodservice liiketoiminta-alueen johtajan Phil Meredithin mukaan Nelbud toimii Yhdysvalloissa tällä hetkellä 19 merkittävällä markkina-alueella, mikä tarjoaa ponnahduslaudan Haltonin nykyiselle kasvustrategialle.

– Nelbudin monipuolisen palvelualustan avulla Halton voi jatkaa palvelumallinsa kasvattamista niin kansallisesti kuin maailmanlaajuisestikin, hän kertoo tiedotteessa.

Tiedotteessa kuvataan, että yritykset pystyvät jatkossa vastaamaan palveluiden kysyntään nopeasti ja tehokkaasti markkinoilla.

– Olen erityisen innoissani mahdollisuudesta, jonka tämä kauppa tarjoaa kaikille Nelbudin työntekijöille, kuvaa Nelbudin toimitusjohtaja Michael Crafton yrityskauppaa tiedotteessa.

Halton Group on iittiläinen vaativien sisäilmaympäristöjen ja ammattikeittiöiden ilmanvaihtolaitetoimittaja.

Iittiläisestä Haltonista brittiläisen yrityksen enemmistöomistaja